Ce este o analiză a site-ului

Analiza site-ului este o studiere amănunțită a modului în care funcționează site-ul dumneavoastră, pentru a face îmbunătățiri care vor aduce mai mulți potențiali clienți și respectiv venituri. Se efectuează analiza diferitor domenii, începând cu analiza locului de clasare în rezultate de căutare, până la viteza de încărcare a site-ului dvs. 

Publicitate pe retelele sociale

Fotografii, videoclipuri, texte splendide – tot ceea ce atrage atat de mult atentia utilizatorului pe Instagram si Facebook, si ii face sa-si doreasca sa faca clic – aceasta este directionarea pe retelele sociale. O astfel de publicitate directa este una dintre cele mai eficiente deoarece aduce rezultate instantanee: utilizatorul vede bannerul si merge imediat la resursa promovata.

Cum configurez anunturi pe YouTube?

Promovarea pe YouTube de astazi este una dintre cele mai eficiente, deoarece are o acoperire uriasa a audientei. La urma urmei, aceasta gazduire video este cel mai popular site din lume si aduce de multe ori mai multe rezultate decat anunturile de pe alte resurse de pe Internet, precum si pe televiziune si radio. O astfel de publicitate extinde orizonturile oricarei afaceri - dezvoltarea este mai rapida.

Expedierea prin e-mail si notificari Push

Marketingul prin e-mail e un instrument puternic atunci cand este utilizat in mod corespunzator.

Promovarea site-ului SEO

Promovarea SEO site este una dintre cele mai eficiente modalitati de a creste traficul organic catre site-ul dumneavoastra. In zilele noastre, majoritatea antreprenorilor se bazeaza pe o agentie de servicii SEO pentru a-si optimiza site-urile si a obtine mai multa vizibilitate si autoritate.

Doriți să comandați un serviciu?

RU