Oferind o experiență pozitivă utilizatorilor vă oferiți șansa de a menține clienții pe site-ul dumneavoastră. Serviciile de analiză a site-ului web este o modalitate excelentă de a identifica zonele care pot avea un impact negativ asupra experienței utilizatorului, ceea ce vă ajută să le eliminați.

La ce ajută analiza site-ului?

Analiza unui site web are următoarele rezultate:

  • Determinarea probabilității ca un anumit client să răscumpere un produs după ce l-a cumpărat în trecut.
  • Personalizarea site-ului pentru clienții care îl vizitează în mod repetat.
  • Monitorizarea sumei de bani cheltuită de clienți individuali sau de grupuri specifice de clienți.
  • Constatarea regiunilor geografice din care cei mai mulți și cei mai puțini clienți vizitează site-ul și achiziționează produse specifice.
  • Analizați care sunt produsele cele mai puțin probabile să se cumpere în viitor.

Principalul scop a analizei web este de a servi ca instrument de afaceri pentru promovarea anumitor produse către clienții care sunt interesați să le cumpere. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea raportului dintre venituri și costurile de marketing.

Pentru ce este auditul seo a unui site?

Analiza unui site web nu este o sarcină ușoară. Când sunteți ocupat cu admisitrarea altor aspecte ale afacerii dvs., nu mai aveți timp să-l dedicați analizării performanței site-ului dumneavoastră și pentru ce este auditul seo al site-ului.

În astfel de situații vă vine în ajutor echipa icsoft.md. Suntem o echipă de experți în marketing care cu siguranță vă pot analiza site-ul web și vă pot găsi zone de îmbunătățire. Oferim servicii de analiză a site -ului web și servicii de audit SEO care vă ajută să îmbunătățiți performanța site-ului dvs., astfel încât să puteți genera mai multe venituri.

Contactați-ne chiar acum online sau sunați-ne pentru a discuta cu un specialist.

Doriți să comandați un serviciu?

RU