Cum să faci publicitate contextuala pe Instagram setarea? Deoarece rețeaua de socializare aparține Facebook, toate setările sunt realizate folosind instrumentele sale de afaceri. Trebuie să configurați un cont de publicitate și să creați o campanie de publicitate utilizând serviciul Ads Manager. Apoi, trebuie să setați setări de direcționare - astfel încât anunțurile dvs. să fie vizibile numai pentru utilizatorii interesați. Încărcați-vă conținutul și începeți să faceți publicitate!

Prețul reclamei contextuale pe Instagram depinde direct de obiectivele dvs. și de specificul afacerii, precum și de nivelul concurenței din aceasta. Specialiștii studioului nostru web vă vor ajuta să creați reclame de înaltă calitate pe această rețea de socializare și să atrageți noi clienți pentru dvs. Lucrăm profesional, eficient, rapid - doar cele mai bune idei pentru afacerea dvs.!

Răspunsuri la întrebări frecvente

Reclamele din povești dispar și după 24 de ore?

Nu dispare. Sunteți liber să alegeți frecvența și durata spectacolului.

Cum să comanzi un serviciu de promovare a publicității pe instagram?

Este foarte simplu, poți să o faci pe site-ul nostru, să suni telefonic, sau să vii la birou.

Trimiteti comanda pentru acest serviciu

Promovarea SMM este una dintre prioritățile noastre. Mulți ani de experiență și utilizarea instrumentelor de publicitate optime pentru fiecare proiect individual ne permit să obținem rezultate de promovare cu adevărat semnificative.

Toate acestea le puteți face personal. Singura întrebare este de cât timp, efort și bani aveți nevoie pentru a obține rezultatele dorite. Oferim un serviciu cuprinzător de promovare SMM fără costuri suplimentare și în cel mai scurt timp posibil.

Instagram este o platformă de publicitate excelentă care oferă deja toate instrumentele necesare pentru promovarea bunurilor, serviciilor și mărcilor. Iar audiența de mai multe milioane a acestei rețele de socializare o face foarte atractivă pentru agenții de publicitate și reprezentanții diferitelor domenii de afaceri.

Indiferent de format pe care îl alegeți, acesta va avea atât avantaje, cât și dezavantaje. Un lucru este sigur. Instagram este una dintre cele mai versatile platforme în care puteți face publicitate și vinde în mod eficient aproape orice. Principalul lucru este abordarea și înțelegerea corectă a principiilor promovării Instagram.

Vă așteptăm cu drag la o consultație!

RU