Auditul site-ului este primul pas către dezvoltarea acestuia. De obicei, dezvoltatorii nu înțeleg diferența dintre SEO și publicitate. Și când fac un site web, implementează funcționalitatea, dar nu setările motorului de căutare. Cu toate acestea, cu ajutorul unui audit, vei cunoaște starea resursei tale și vei înțelege cantitatea de activitate care mai trebuie procesată. Vom verifica toate obstacolele, vom evidenția erorile, vom pregăti recomandări în format TOR pentru implementare.

Răspunsuri la întrebări frecvente

Care ste mai bun: un audit automat sau unul manual?

Sunt multe servicii care efectuează audit de înaltă calitate, dar nici unul încă nu poate înlocui specialiști reali în domeniul lor.

Cât durează un audit al site-ului?

De obicei durează 3-10 zile lucrătoare, dar depinde de câțiva factori:

 • Dimensiunea site-ului
 • Numar de categorii
 • Dificultăți de găzduire
 • Erori găsite pe site

Trimiteti comanda pentru acest serviciu

CUM LUCRĂM?

 1. Pregătirea informațiilor, o listă de întrebări privind proiectul, consultarea unui specialist înainte de a începe lucrul.
 2. Audit, intocmire recomandari, intocmire specificatii tehnice, raportare.
 3. Consultarea repetată a unui specialist, răspunsuri la întrebările puse.
 4. Elaborarea de recomandari de catre client sau programatorii nostri, monitorizarea implementarii.

Cine are nevoie de o analiză SEO a site-ului?

 • Site-uri noi care doresc să pună bazele și să aibă o poziție bună în viitor.
 • Site-uri care sunt deja promovate, dar în motoarele de căutare sunt departe de TOP-10.
 • Dacă mergeți deja înainte, dar vă îndoiți de acțiunile interpretului. Vă vom oferi o evaluare obiectivă și profesională.

Auditul site-ului SEO este o analiză detaliată a site-ului pentru erori tehnice și de căutare, ajută la îmbunătățirea calității site-ului, atât pentru vizitatori, cât și pentru motoarele de căutare. Compania noastră efectuează audituri de căutare a site-urilor web, în ​​timpul cărora puteți obține răspunsuri la următoarele întrebări:

 • Este site-ul pregătit pentru promovare?
 • Ce factori îl împiedică să se claseze mai sus?
 • De ce pleacă vizitatorii fără să cumpere?

Comandând o analiză a site-ului, puteți înțelege modul în care resursa îndeplinește cerințele motoarelor de căutare, puteți identifica deficiențele existente și puteți obține recomandări pentru corectarea acestora. Această muncă analitică vă permite să vă faceți o idee clară despre ceea ce trebuie făcut pentru a obține cel mai bun rezultat în promovare.

Dacă vrei să crești vânzările și traficul paginii site-ului, să-i îmbunătățești calitatea și performanța vânzărilor, comandă un audit SEO la icsoft.md!

RU